Event

2024-06-18 · 12:00

Hello Summer Festival 2024

Hello Summer Festival 18 juni 2024 kl 16.00 i anslutning till MG Fritidsgård och Östbyskolans fotbollsplan

Hello Summer Festival är en kväll i glädjens tecken där mötet mellan människor är det centrala. Festivalen kommer att ske i anslutning till MG Fritidsgård och Östbyskolans skolgård/fotbollsplan. Syftet med festivalen är att människor över generationsgränser skall få möjligheten att under en eftermiddag/kväll mötas och delta i att prova på aktiviteter, delta i mindre tävlingar, stifta bekantskap med föreningslivet och ta del av liveframträdande. En festival där vi skall sprida glädje och trygghet i Margretelundsområdet.

Medina

Popduon Medina var en av 00-talets mest älskade grupper som skapade en helt egen musikgenre, Haffla Music. Duon har 350 miljoner streams med hitlåtar som ”MissDecibel”, ”Där palmerna bor” och ”In i dimman” i bagaget. 2023 släppte Medina sitt comebackalbum ”Tropicalisera” och åkte på en omfattande turné för att fira sitt 20-årsjubileum.

2024 startar Medina sitt tredje decennium som grupp genom att ställa upp i Melodifestivalen med allsångslåten ”QueSera”.

Reyn

Reyn debuterade 2018 med singeln Lowkey och har sedan dess släppt flertal platina och guldsäljande låtar som hyllats av musiksverige för sina starka melodier och tankeväckande texter. Han har bland annat samarbetat med artister som Victor Leksell, Jireel och Tjuvjakt, spelat på stora scener och festivaler runtom i Sverige och nominerats till Framtidens artist på P3. Totalt har Reyns musik streamats över 84 miljoner på Spotify.

I höstas släppte Reyn singeln Tillsammans ft. Mwuana som idag har gått guld med över 4 milj streams på Spotify. Låten blev en viral TikTok-succé med över 10 000 unika videoklipp och klättrade upp till plats 15 på Spotify Topp 50 och låg stadigt på topplistan i över två månader.

Knaster & Knas

Knaster och Knas bjuder på en rolig show för hela familjen med trolleri, jonglering och gyckel. Dessutom minglar de runt på området och möter besökarna.

Fri entré och ingen föranmälan.